Výjezd na Kometu!

Výjezd hokejových fanoušků Zlína, na utkání do Brna.

  • sraz 14:45 u Zimního Stadionu Luďka Čajky
  • odjezd 15:00
  • cena i s lístkem na hokej je: 420 Kč
  • pro členy Žlutomodří z.s. 390 Kč
  • platba při odjezdu, případně při pátečním utkání proti Pardubicím u stupínku pro spíkra

Přihlašování do zpráv na fb: https://www.facebook.com/…odri.spolek/ nebo na e-mail zlutomodri@zlutomodri.cz (piště počet lidí, e-mail a tel. číslo).

Výjezd do Liberce!

Jelikož jsme evidovali i přes dosavadní nepříznivé výsledky obrovský zájem o tenhle výjezd, tak máme v plánu vypravit autobus! Takže se hecni i ty a ukaž že umíš vyjet i dál než za kopec!

Cena za dopravu: ~~~ ( v řešení, ale lidovka u nás jak vždycky)

Lístky: to se taky řeší.. (třeba něco kápne)

Sraz: 10:30 před zimákem.

Pro učást na tomto autobusovém výjezdu, je nutné se dopředu přihlásit na náš fb: https://www.facebook.com/…odri.spolek/ případně do mejlu: zlutomodri@zlutomodri.cz

Hlaste se co nejdřív, autobus není nafukovací :)

Páteční utkání ZLI:OLO - 20. září 2019

V pátek odpoledne nás čeká domácí utkání proti Olomouci, které se ponese ve slavnostním duchu. Na tento zápas si zlínští fanoušci připravili choreografii. Bude probíhat i již tradiční sbírka, pokud potkáte kluky a holky s kasičkama spolku, prosíme, hoďte jim nějaký drobák (papírovka je samozřejmě lepší).

Nebudeme vybírat jen na choreo, ale i na potřebné věci, které jsem museli koupit pro chod kotle, jako je megafon(ano zase se Džusovi podařilo ho rozflákat), blány do bubnů, stupínek pro spíkra, který je ve výrobě atd. Za každou částku předem děkujeme!

Prosíme o spolupráci při roztažení chorea, které vytáhneme o první komerčce za bránou.

V neděli to byl chvilkama rachot, ale ještě to mělo velké rezervy. Z Olomouce dojede tradičně velké množství fanoušků, tak se nenechme zahambit a fanděme od začátku až do konce a to za jakéhokoliv stavu!

VŠICHNI NAPLNO!

ORGANIZAČNÍ POKYNY PŘED NOVOU SEZÓNOU

Ševci, už zítra nás čeká první domácí zápas tohoto ročníku extraligy. Proto přicházíme s několika informacemi, které by si měl přečíst každý, kdo chce aktivně fandit zlínským hokejistům.

DOMÁCÍ ZÁPASY

Fandění bude i letos organizováno z klasického místa za bránou, kde se časem objeví nový stupínek pro spíkra, který máme ve výrobě. Mnozí z vás si všimli, že na konci minulé sezóny se na pozici spíkra objevila nová mladá tvář, která si nevedla vůbec špatně. Mára by se tak měl střídat s Džusem a sbírat zkušenosti. Na pozici bubeníků se pod vedením zkušeného Legendy budou opět doufejme objevovat ti nejmladší, máme s přehledem nejmladší bubeníky v lize a tak pokud jim to někdy ujede tak přimhuřte oko, i oni se do toho musí dostat.

Nejdůležitější věc, jsou pak domácí (i venkovní) děkovačky. Před pár dny proběhla na klubu schůzka se zástupci hráčů (Žižka, Kašík), kde jsme si popovídali o nejrůznějších věcech a výsledkem je mírně upravená a prodloužená domácí děkovačka. Ta bude probíhat v tradičním duchu „rybiček“, poté jsme se domluvili na zapojení jednoduchého nového prvku, který zvládnou nejen ti na stání, ale celý stadion. Doufejme, že možnost vyzkoušet tuto vylepšenou verzi dostaneme co nejdříve. Po rybičkách poslouchej pokyny spíkra a ostatních.

VENKOVNÍ ZÁPASY

Výjezdy budou fungovat tak jak jste zvyklí, nicméně všechny žádáme o maximální spolupráci při VČASNÉM přihlašování na ně. Není pro nás reálné čekat do posledního dne, kdy si najednou vzpomene deset lidí, že nakonec pojedou… Na výjezdech se chceme taky více zaměřit na nové pokřiky a chorály, které pokud se chytnou, přeneseme i na domácí utkání.

Žlutomodré jsme zakládali i proto aby se do věcí okolo fandění zapojily mladší ročníky, na kterých by to mělo časem stát a pokračovat. Tato myšlenka se pomalu začíná naplňovat a věříme, že se objeví nové tváře ochotné přiložit ruku k dílu. Pokud chceš pro svůj klub udělat něco víc tak víš koho oslovit. P.S. Stále se můžete na domácích zápasech u spíkra hlásit do spolku Žlutomodří. Jeden z našich členů nám pak nabídnul zajímavý „dárek“ pro všechny členy a tak pokud váháš zda se ti investice dvou set korun vyplatí tak věř, že ano. Bližší info později.

ZÍTRA FANDÍME NAPLNO!

Vstávat Ševci, jdeme zase do akce!

Loňská sezóna je minulostí a zítra pomalu začneme tu letošní. Od 18:00 hostíme pražskou Slavii a my budeme na svých místech za brankou tak si dojdi procvičit hlasivky.

Pár organizačních věcí k letním přátelákům – čekají nás celkem tři domácí zápasy, na každém chceme fandit na klasických místech, na pohodu a bez nějakého stresu nad výsledky, si zařveme a třeba i zkusíme nějaký nový chorál apod.

Už zítra budeme mít také k prodeji nová trika za cenu 150 Kč pro členy a 200 Kč pro ty co členy Žlutomodrých nejsou. Pokud se chceš stát členem spolku Žlutomodří, dojdi před zápasem nebo o přestávce dolů ke spíkrovi a vše vyřídíme. Členství na sezónu tě výjde na dvě stovky a nám tím hodně pomůžeš.

Nebudeme ti slibovat slevy na výjezdy ani nějaké velké výhody avšak každá koruna se počítá a půjde na chod kotle a fanoušků.

Zítra zpátky na zimák!

Informace k lístkům na derby + členství ve ŽLUTOMODRÝCH

Zítra startuje prodej lístků na utkání se Vsetínem pro všechny permanentkáře. Pokud permici nemáte a chcete mít jistotu lístku, nabízíme ještě jednu možnost.

Každý, kdo se přihlásí do spolku Žlutomodří na další sezónu dostane možnost nákupu až 2 ks vstupenek (150 Kč/ks) na tento zajímavý zápas. Počet je omezený tak neváhej!

Pokud chceš využít tuto nabídku, napiš nám na email

Poslat žádost mailem

a následně dořešíme vše potřebné. Členství ve spolku zůstává ve stejné výši jako vloni tzn. 200 Kč / sezóna.

Na řešení konkrétnějších věcí je ještě brzy, ale už teď můžeme prozradit, že hodláme vypravit autobus/y podle počtu zájemců. Jestliže nám chceš usnadnit práci tak nám na mail napiš i to jestli chceš jet autobusem (doprava 100 Kč) a my ti rovnou zarezervujeme mís­to.

ZA ZLÍN!

Pomáháme dětskému oddělení KNTB

Dnes jsme byli symbolicky společně se Šlahym předat šek na 10 000 Kč do dětského oddělení KNTB. Díky všem za zapojení do aukce dresů, zvlášť těm, kteří dali i něco navíc!

Dražba 5ks retro dresů z výročního utkání 90 let zlínského hokeje

UDĚLEJ RADOST SOBĚ, ALE I DRUHÝM A ZAPOJ SE DO AUKCE REPLIK DRESŮ Z VÝROČNÍHO UTKÁNÍ. VEŠKERÝ VÝTĚŽEK Z TÉTO AKCE POPUTUJE NA DOBROČINNÉ ÚČELY.

Před pár týdny jsme od klubu dostali poděkování za tvorbu choreografie při zápase k devadesátému výročí zlínského hokeje, konkrétně šlo o to, že nám klub zdarma nabídnul vytvoření pětice dresů z tohoto utkání. Jednomyslně jsme se rozhodli si dresy nenechávat pro sebe, poslat je dál a ještě z toho vybrat nějaké finance pro dobročinné účely. Tyto dresy tedy dáváme do veřejné aukce, kde si je můžete vydražit! Veškerý výtěžek pak poputuje na dobrou věc. Největší smysl nám zatím dává dětské oddělení Baťovy nemocnice, ale prozatím nemáme jejich vyjádření, vše snad doladíme v průběhu pár dní. K samotným dresům – dresy nejsou hrané a jedná se o repliky. Klub s dražbou souhlasil za určitých podmínek, které se týkaly čísel a jmenovek (ty jsou na dresu přišité…). Tímto zlínskému klubu děkujeme za vstřícnost a věříme, že se do této akce zapojíte a společně vybereme zajímavou částku. Nezapomeňte, že se jedná o poslední možnost jak získat tento unikátní dres.

Na závěr to nejdůležitejší, odkaz na probíhající dražby…

ZLÍŇÁCI VŠICHNI SPOLEČNĚ PRO DOBROU VĚC!

Úterní výjezd na Bolku!

Pojeďme všichni podpořit naše kluky na druhé utkání předkola do Bolky !!!

Odjezd vd 13:30 od Zimního stadionu.

Cena za dopravu: 500,– Kč.

Přihlašování do zpráv na fb: https://www.facebook.com/…odri.spolek/

případně na e-mail: zlutomodri@zlutomodri.cz (piště počet lidí, e-mail a tel. číslo)

Lístky pro autobus jsou zajištěny, cena 170,– Kč bude vybírána v autobuse.

Kapacita autobusu je 58 osob.